Skip to main content

Offerte of bestellen?

Drukkerij en printshop

Al sinds decennia is Drukkerij Rozijn Repro onlosmakelijk verbonden aan het centrum van Didam. Het familiebedrijf heeft weten te groeien binnen de beschikbare vierkante meters en heeft continu vernieuwingen toegepast. We zeggen het eens te meer: Als je ’t kunt bedrukken, dan leveren wij het!

Offset of digitaal?

In de drukkerij zijn machines aanwezig voor zowel offset full colour (reclame)drukwerk als voor het drukken van PMS steunkleuren in bijvoorbeeld huisstijlen. In de afgelopen jaren hebben de mogelijkheden van digitale print een enorme vlucht genomen. Daarbij is de automatisering momenteel op een zeer hoog niveau. Dit resulteert in superscherpe afdrukken voor nog scherpere prijzen. Onze state of the art machines maken digitaal printwerk dat vrijwel niet te onderscheiden is van offset druk.

Printshop

Tijdens kantooruren is de printshop aan de Oude Raadhuisstraat geopend voor klanten. Dankzij de digitale machines is het mogelijk om snel en zeer betaalbaar printwerk in kleinere oplages te leveren. Denk bijvoorbeeld aan uitnodigingen, werkstukken voor school of andere zaken. Met je bestand meld je je aan de balie, vervolgens wordt je vriendelijk verder geholpen. Benader je ons liever online? Stuur dan je verzoek en bestand naar info@rozijnrepro.nl. Als het printwerk klaar ligt ontvang je een bericht. Indien gewenst kunnen we je het natuurlijk ook toesturen.

Toegewijde specialisten

Zoals ons machinepark met haar tijd meegaat, zo geldt dat ook voor ons hechte team van specialisten. Zij hebben ons bedrijf door de jaren heen zien groeien en ontwikkelen. Zonder hen zou het bijzonder stil zijn aan de Raadhuisstraat.

Vragen? Ik help je graag.

Roy Jansen

Roy Jansen

Orderbegeleider / Marketing

Als je ’t kunt bedrukken, dan leveren wij het!

Huisstijldrukwerk

Reclamedrukwerk

Etiketten & stickers

Verpakkingen

Sign en promotie