Skip to main content

Offerte of bestellen?Opvolging bij Rozijn Repro

Vanaf 1 februari 2023 heeft Koen Rozijn de leiding overgenomen van Rozijn Repro, het bedrijf waarmee zijn ouders in 1980 gestart zijn. René en Astrid Rozijn gaan genieten van een welverdiend pensioen en omdat Koen al 8 jaar werkzaam is binnen het bedrijf doen ze dat met een gerust hart.

8 jaar in de maak
Als jongste van de drie kinderen van het echtpaar Rozijn hielp Koen al van jongs af aan regelmatig mee in het bedrijf van zijn ouders. In de vakanties was het vaak Koen die de bezorging voor zijn rekening nam en in de drukkerij en op kantoor hielp hij waar hij kon. Toch was het niet een vanzelfsprekendheid dat Koen het bedrijf zou overnemen. De gehandicaptenzorg trok aan Koen maar na diplomering trok de toekomst van een eigen bedrijf toch net iets meer. “We hoefden er in 2014 niet lang over na te denken toen Koen vertelde dat hij graag in ons bedrijf wilde werken”, aldus Astrid Rozijn. En al was het aanvankelijk niet de opzet, nu na 8 jaar ‘is hij er echt helemaal klaar voor om de leiding over te nemen”. De aankondiging dat Koen Rozijn het bedrijf van zijn ouders overneemt kwam dan ook niet als een verrassing bij het personeel “Onze personeelsleden wisten eigenlijk al wel dat het eraan zat te komen.”

Geen veranderingen
In de dienstverlening van Rozijn Repro zal er niets veranderen met de nieuwe man aan de leiding. “Ik hou van de manier waarop wij contact hebben met onze klanten en de mate waarin we service verlenen. Het is mooi om te zien hoe ideeën hier uiteindelijk als eindproduct het bedrijf verlaten. En natuurlijk ben ik ook blij met de ontwikkeling die ik zelf heb mogen doormaken; ik heb hier alles in de praktijk mogen leren!”

Pensioen
Hoewel er dus voor klanten en medewerkers van Rozijn Repro niets verandert, verandert er voor René en Astrid Rozijn des te meer; zij krijgen veel meer vrije tijd. “Ik ben al vrijwilliger voor de Kledingbank, de Vereniging LOKO Promotie en de Stichting Gastvrij Didam, dat zal niet veranderen”, aldus Astrid “en natuurlijk ben ik ook moeder en oma!” Ze verwacht dat het voor René anders zal zijn. “We vinden het heerlijk met de camper rondreizen te maken en hij houdt van het maken van muziek maar René zal op zoek moeten gaan naar nieuwe hobby’s want we willen echt plaats maken voor Koen, al zijn we er natuurlijk voor hem wanneer hij ons vraagt.”

Toekomst
‘Als je ’t kunt bedrukken, dan leveren wij het!’, is het motto van Rozijn Repro. René en Astrid Rozijn hebben er het volste vertrouwen in dat Koen met Rozijn Repro dit motto in de toekomst blijft waarmaken.