Skip to main content

Offerte of bestellen?Stansen en contoursnijden

Voor onze klant Cadac mochten wij deze kopkaarten maken. Voor de productie van dit artikel worden de kopkaarten eerst plano digitaal op vellen gedrukt. Vervolgens wordt de stans, ofwel de contoursnede gemaakt voor de eurosleuven. Deze zijn geheel volgens de wens van de klant gemaakt en kunnen we in iedere gewenste vorm snijden. Daarna snijden we de vellen door om ze in banen te kunnen rillen. Tenslotte gaan de kaarten terug naar de snijmachine en Ronald werkt de banen af tot kaarten.

Wij gebruiken het contoursnijden voor veel meer toepassingen. Een voorbeeld hiervan zijn stickers, deze kunnen wij in iedere vorm snijden. Dit noemen we frontslitten. Hierbij staat het mes hoger dan bij stansen en gaat niet door het papier, dus kunnen we grote aantallen stickers, afhankelijk van het formaat uiteraard, op een vel zetten.

Dit is een kleine greep van de mogelijkheden die wij in huis hebben op het gebied van nabewerking. Door eigen productie kunnen wij snelle levertijden garanderen en zijn kleine oplages geen probleem. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op, wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn!

Volg jij ons al op Linkedin?